АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Улица Волоградска пред кулите 3 и 4 во Карпош 4. Фотографијата ја испрати Карпошанец кој бара трајно решение и санација на дупките на улицата. Пополнувањето на дупките се во надлежност на општина Карпош.


Ние испративме порака до општина Карпош во која ги информиравме за фотографиите од улица Волоградска во Карпош 4, а кои беа испратени до нашата редакција, за која граѓаните бараат трајно решение и санација на дупките.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*