Апел за помош на Гоки

Гоки е млада девојка која боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да се изврши операција на клиника во Чуприја, Србија, која чини 2850 евра.

Да и помогнеме на Гоки во исполнувањето на нејзиниот сон- здрав живот.

Да подадеме рака !!!

Телефонски број за донации 070 143-121 Телеком

Телефонски број за донации 143-467 ВИП/ОНЕ

Превземено:  Фондација Телеком

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*