Апел за помош на семејство од село Долгаец

Преземено од фб.

Маја Лана:

„ВЕ МОЛАМ кој е во можност да помогнеме на едно семејство во село Долгаец, веќе сум била и сум многу погодена од тоа што таму видов, живеат во страшни услови три члено семејство мајка,татко и 2 и пол годишно синче , немаат струја …. погодени од нивната судбина одвај преживуваат од ден за ден, но денеска ми се јавија и ме замолија барем да му однесам Памперси за детенцето и нешто за јадење (зошто јадело лепче и лукче) Што и да донирате ќе бидат пресреќни БУКВАЛНО се му е неопходно….

Јован Ристески 300027023021389 Комерцијална Банка “
Да помогнеме!

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*