АПЕЛ ЗА ПОМОШ: 14. годишниот Игор боледува од тумор и мора да замине на операција за 20 дена во Турција

Игор Геленчев е 14 годишно момче на кое му е дијагностициран тумор на мозокот и мора да се изврши итна операција за 20 дена во Турција. Само за операцијата се потребни 15.000 евра а ќе има и дополнителни трошоци после оперативниот зафат.

Ги молиме сите хумани луѓе да дадат своја поддршка за да му помогнеме на Игор и на неговите најблиски да го пребродат најголемиот предизвик во својот живот!

 

Донациски број (за донации од мрежата на Телеком): 070 143-117

Жиро сметка:

ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ
200003205877055 Стопанска банка АД Скопје
Цел на дознака: Донација за Игор

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia.
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

Ви благодариме!

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*