Бајрам: Заев е најдобар премиер бидејќи на пратеничко прашање ми одговори три пати

Претседателот на Сојузот на Роми Амди Бајрам вели дека граѓаните на РМ треба да разберат дека се е политика и дека неговата одлука да биде на страната на Заев не е чудна, напротив туку мудра политичка одлука.

– Досега ниту еден премиер не ми одговорил три пати на пратенички прашања. Ова се нема случено претходно во историјата. Човекот го бива и ќе биде, и токму кога седнавме да разговараме насамо видов дека и тој бизнисмен бил, и јас сум бил бизнисмен. Тој е отворен човек, сака да разговара и сака да помогне на Ромите, рече Амди Бајрам во гостувањето на 1ТВ

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*