Дали власта ги препраќа автобусите на “технички“ по теркот на нивните претходници!?

По самоиницијативно организирање на народот за излегување на протестот пред Собранието на Република Македонија против законот за употреба на јазици, некои од граѓаните на социјалните мрежи објавија фотографии дека автобусите кои доаѓаат од внатрешноста на државата се блокирани и се препраќаат на технички преглед.

ФОТО преземена од фејсбук

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*