Да му помогнеме на самохраниот татко да и обезбеди покрив над глава на 5 годишната ќерка Едона

Сабахко Хасиќ е самохран родител кој се грижи за својата пет годишна ќерка Едона од нејзина неколку месечна возраст. Од август 2017. останал без својот автомобил и без можност да заработува, а со тоа и да се издржува и да плаќа кирија. Единствени приходи се парите кои ги заработува од собирање картони. Оние кои сакаат да помогнат може да го побараат Сабахко на телефонскиот број: 077/806-054

 

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*