Заврши историската средба на ЕУ – Западен Балкан во Софија (ФОТО)

Заврши историската средба на врвот на ЕУ – Западниот Балкан, кој се одржа денес, 17 мај 2018 година, во Софија, Бугарија.

На денешната средба се постигна согласност односно Декларација од Софија, кон која се присоединија партнерите од Западен Балкан.

 

ФОТО
ФОТО

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*