Како македонски камионџија се справува со германски полицаец? Во Германија македонскиот јазик е официјален

Полицаецот збори ли збори на германски, му објаснува, а македонецот? Па, видете сами 😀

LKW fällt mehrfach schlecht auf

Ein Riss im Reifen und Unstimmigkeiten auf der Fahrerkarte, hier muss selbst der Polizist ein wenig schmunzeln

Posted by kabel eins on Sunday, February 11, 2018

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*