Ќе погинат за нас

Си кршат штабови, си палат коли, си ги пукаат опонентите, се млатат со секири и шипки…
И тоа се заради нас неблагодарните…Ќе погинат, очи ќе извадат луѓето за да станат градоначалници и нас да ни го подобрат животот…
#ЛокалниИзбори

Пишува: Булеварко

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*