11 ГОДИШНОТО МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ СО АНГЕЛСКИ ГЛАС! Прекрасна изведба (ВИДЕО)

Мила Пеовска од Македонски Брод е 11-годишно девојче со ангелски глас.

Нејзините изведби на македонските народни песни се вистинско совршенство и оставаат без здив.

Настапот кој ќе го проследите во продолжение е од Интернационалниот Етно Фестивал во Воронеж, Русија, во 2015 година, кога Мила имала само 8 години.

Но, како и да е ….

Уживајте во изведбата на “Ој Јано Јано” во продолжение:

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*