50 дена по потпишувањето на „историскиот договор за пријателство“ на сајтот на грчкото МНР и натаму сме вештачка нација

ФОТО

 

Извор – Офф.нет.мк 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*