А како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час: Ќе се видиме на суд, ова не може да достигне толкава брзина (Видео)

Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее.

„Полицајците“ од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера“ тоа беа неприфатливи брзини.

Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од полициската патрола.

Еве го видеото:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*