АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Ве молам да ги објавите фотографиите од Охрид, контењерите се на улица Јане Сандански спрема езерото. Порачувам ова што побргу да се исчисти. Ова е за срамота, се прашувам дали и дома одржуваат ваква хигиена. Ваква порака стигна до нашата редакција од Охриѓанка по име Сунчица.

Според револтираната читателка ваквата состојба е во континуитет, а пред недела дена била уште во полоша состојба.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*