Булеварко says

Нека блујат УДБАШИТЕ

Пишува: Булеварко Откако се виде дека муабетите за Тиранската платформа повеќе не можат да врват, дури ни кај најекстремните подржувачи од таборот на Аминта Трети, во етерот се испушта како тивок гас за успивање, нов од низата серијали предавства и бранења на Македонија. Бетмен се умори од Тиранската, па зелената […]

Булеварко со повик до скопските градоначалници

“Господа Градоначалници на Скопје и сите негови општини: Најдете место, најубаво место во градот и направите им еден мурал! Најдете ја најубавата фотографија од Келн и насликајте ја на највидното место за да можеме ние, а богами и идните генерации да им се поклонуваат секој ден. 4-ти јуни да се […]