Краток спој

Дојдете во Чаир на романтика

Пишува: Атанас Величков Во шумата од омраза, навреди и меѓусебни негирања, на facebook се појави нешто ново и многу интересно. Нешто што може да ни биде пример на сите, дека можеме да живееме онака заедно и мангупски. Група млади момци скопјанчиња направија facebook страна насловена Чаирска романтика. Странава е местото каде […]