Видео Блиц

ПОГЛЕД.мк: Кој е следниот правилен чекор за десницата во Македонија (ВИДЕО)

На денот на создавањето на ВМРО, порталот „Поглед“ се сретна со четворица претставници на десничарската идеја во Македонија. Разговаравме со проф. др. Ненад Новковски, проф. др. Самоил Малчески, Дино Блажески и Петар Богојески. Сакавме да го разбереме нивниот став за иднината на десницата во Македонија. Еве што кажаа во врска […]