Топ 10

10-те омилени комплименти на мажите

Секој од нас понекогаш има потреба од пофалби за да се чувствува подобро. А мажите не секогаш добиваат доволно такви… Едно е да му кажете „Благодарам што ме доведе до станицата“ а сосема друго е да му ја „погалите со пердув“  душичката 🙂 . Погледнете ја листата на комплиментите кои жените е […]