Топ 10

Интересни факти за првите десет претседатели на САД

Џорџ Вашингтон – Федералист Бил претседател на САД од 1789-1797 година. Претседателот Вашингтон, покрај тоа што бил прв во војна, најпрво во мир, и прво во срцата на своите сонародници, избегнал добивање мали сипаници за време на американската револуција, бидејќи добил случај на негово единствено патување надвор од американските колонии […]

Дебеланите кои не признаваат Photoshop

Сите знаеме, дека Фотошоп е удобен метод, ако сакате да си го скриете целулитот, да си намалите неколку килограми, како и да се направите попривлечни за окото на мажите кои “дремаат“ на вашите фотографии на Инстаграм. При услов, да сакаш да си постираш слика на долна облека. Програмата избелува заби […]