ДА ПОМОГНЕМЕ НА ОВАА МАЛА ДУШИЧКА: Потребни се донации за операции на 11 месечната Бисера Здравковски

На 11-месечната Бисера Здравковски од Велес во месец ноември и е откриена ретка вродена срцева аномалија на лева главна аорта со дијагноза Пулмунален артериски слинг.
Итно се потребни две операции кои треба да се извршат во Хајделберг, Германија.

Најдоцна до Петок (28.12.2018) сите што сте во можност Ве замолувме да донирате колку можете и да му помогнеме на семејството во најтешките моменти .

Сметка за донации: 500-600018840598 – Стопанска АД Битола на Здравковски Бисера

Фото

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*