Поранешниот дечко ѝ пишува на Ана во три наутро, таа спие, а на пораката одговара сегашниот дечко

-Здраво Ана, знам дека е касни и дека помина доста време откако раскинавме, но имам нешто важно што мора да ти го кажам.

-Полека бе сељак, Ана спие до мене како што спие секоја вечер откако раскинавте. Утре кога ќе се разбуди ќе и пренесам дека уште си затрескан во неа, или што и да има толку неодложно да се каже у три сабајле.

-Само кажи и дека се тестирав и сум ХИВ позитивен!

Извор: Мотика

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*