Денес е убав ден (виц)

Мажот застанува до прозерецот, ги крева ролетните и и вели на жена си:

– Не ли ти се чини, душо, дека денес е убав ден?

Жената:

– Што сакаш да кажеш со тоа, драги?

– Ми текна на тоа што го рече пред неколку дена.

– Што?

– Дека еден убав ден ќе си ги собереш парталите и ќе си заминеш од мене!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*