Фирма од Германија бара курири, треба да се поседува возачка дозвола Б категорија, платата е солидна

Фирма бара курири

за постојана динамична работа во Германија, Kaiserslautern

Услови за кандидатите:

– Возачка дозвола / Б категорија /

– Претходна искуство во сферата на курирските услуги е предност

– Добра комуникативност, германски јазик е предност.

Ние нудиме:

– Платата е регулирана 1500 евра нето, кои според обемот на работа и амбициозноста на работникот можат да се зголемат до 1800. Работодавачот помага за наоѓање на сместување кое се есостои од соба и самостоен санитарен јазол. Смештајот го плаќа работникот (360 евра)

– Служебен автомобил

-Продолжетокот на работниот ден зависи од бројот на пратките. Превоз до работното место и работно облека се обезбедени

– договор за вработување, пензиско и здравствено осигурување

– Шест дневна работна недела

– обука не се плаќа

Ако имате интерес, ве молиме пратете CV – слика кратка информација за вас. брачна состојба, години, место на раѓање и живеење.

За информации: vln-transporte@t-online.de

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*