Им мобиле шоп ексклузив најдобар сервис и продажба на мобилни телефони во источна Македонија

Им мобиле шоп ексклузив од Штип овозможува поправка на сите модели на мобилни телефони.

Вградените резервни делови се со висок квалитет кој постојано се трудиме да го задржиме.

Поправките ги вршиме во најкраток можен рок, имајќи ја во предвид потребата од мобилен телефон во овие бурни времиња.

Број за контакт – 070/270-418

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*