Исчезна младо момче од Скопје- се бара помош од граѓаните

Исчезна момче од Скопје – ако го видите јавете се на овие броеви. Исчезнато е 20-годишно момче од Скопје со говорна маана облечено во шорцеви и маичка.

Фотографијата е објавена на „Ѕид на сообраќајниот срам“ со апел кој и да го види да пријави во полиција или да се јави на 070470824; 079292999.

Момчето според објавата, го нема веќе 24 часа.

 

ФОТО

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*