Јоци до Марин: Дај си оставка, оди дома и прави џем од кајсии

Познатата новинарка Јорданка Ивановска Јоци во свој стил по одржувањето на прес-конференцијата на градоначалникот на Аеродром му упати порака од социјалната мрежа ФБ во која што вели:

Златко Марин беше толку пребледен и исплашен на пресот кој го држеше, да во еден момент почна да дише тешко и мислев ќе приумре човекон пред камери во живо. Јазикот му се плеткаше.

Марин, немаш капацитет за градоначалник. Немаш поим што значи да водиш општина со 90.000 жители.
Дај си оставка, оди дома и прави џем од кајсии.

Златко Марин беше толку пребледен и исплашен на пресот кој го држеше, да во еден момент почна да дише тешко и мислев ќе…

Posted by Jordanka Ivanovska-Joci on Tuesday, October 9, 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*