Колев: Благодарам на подарокот испратен од основачот на ВМРО-ДПМНЕ, мојот пријател Љубчо Георгиевски

Благодарам за вниманието и подарокот испратен од мојот пријател, основачот на ВМРО-ДПМНЕ и лидер на ВМРО-НП Љубчо Георгиевски. Историјата е учителката на животот!
Запознај го минатото за да изградиш правилни ставови за иднината, стои во фејсбук статусот на претседателот на ГДУ Петар Колев.

 

 

Благодарам за вниманието и подарокот испратен од мојот пријател, основачот на ВМРО-ДПМНЕ и лидер на ВМРО-НП Љубчо…

Posted by Petar Kolev on Saturday, September 22, 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*