Коњот од „Ја излези Ѓурѓо“ гостин во телевизијата на Боки 13 (ВИДЕО)

Интересно гостување на популарниот бенд Некст Тајм односно близнаците Стефан и Мартин во телевизијата 1ТВ.

Имено, дури траеше гостувањето на телевизијата кај Боки 13, домаќините приредија изненадување за браќата од Некст Тајм, па покрај нивното присуство во студиото на телевизијата се појави и коњот од неверојатниот спот од нивната преработка на песната „Ја излези Ѓурѓо“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*