Љубчо Георгиевски се огласи по повод неуспешниот референдум и го кажа следново

Екс премиерот на Република Македонија Љубчо Георгиевски кој воедно е и основач и прв претседател на ВМРО-ДПМНЕ се огласи по повод неуспешниот консултативен референдум.

Еве што напиша тој на својата официјална ФБ страница.

– Го одбранивме името БЈРМ успешно и најверојатно гордо ќе го носиме во наредните триесет години

Фото

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*