Мартин Џон: Кога носите маици со ликот на Че Гевара, треба и да знаете дека на срце ви е насилник и силеџија

Фејсбук статус на Мартин Џон:

Многу празници во Октомври. 9 октомври пред 51 година е убиено копилето комунистичко Че Гевара. Убиен е криминалец, силеџија, сериски убиец, животно кое во личните писма кон неговиот татко кои ги пишувал, објаснувал дека конечно неговиот мир го нашол во убивањето и затоа станал револуционер односно бандит.

На 9 окт 1967 е убиен криминалец, кој бил непријател на СЛОБОДАТА, ПРОСПЕРИТЕТОТ ПРИВАТНИОТ ИМОТ, И КАПИТАЛИЗМОТ. Че Гевара бил убиец и силеџија на обичниот народ, оној народ кој сакал да работи за себе а не за комунистичите сатрапи.

Да носите маици со ликот на ова копиле не значи дека сте “тренди” или “револуционери” туку дека сте многу лошо информирани или поточно воопшто неинформирани.

Ова говедо ќе беше и тотално анонимно денес но левите прогресивисти од државните универзитети во САД направија мит од тежок бандит.

Како и да е на 9 окт. е убиен комунист но не и добар човек, мрачна фигура. Thanks USA, Thanks CIA.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*