Мицкоски во Топ Тема: Ќе одговара на прашања на граѓаните кои можат да ги постават на Фејсбук!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе има интервју во емисијата Топ Тема на Ваша страна во 19.15 – за позиционирањето на партијата за референдумот, за Договорот за името.

 

Сите оние кои поставиле прашање до 17:30 часот на ФБ профилот на Топ Тема ќе бидат дел од интервјуто односно ќе можат да добијат директен одговор од претседателот на најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*