Момче „Македонче“ – како звучи кога Пакистанец ја пее македонската химна (Видео)

Ова момче од Пакистан ја знае химната на Република Македонија.

Тој ја пее нашата национална химна и тоа без грешка.

Неговото видео е снимено пред една година, но деновиве повторно со голема брзина се споделува низ социјалните мрежи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*