На младиот Мики Стојановски сега сме му најпотребни! Оди на 5-та операција, ДА ДОНИРАМЕ!

Младиот Мики Стојановски(19г) боледува од церебрална парализа. Потребно е да оди на петта операција во Србија, метода Фибротомија на рацете и нозете, после што има значително подобрување.

Да помогнеме Мики да ја издвојува својата битка и голготата за него да стане минато !!

Телефонски број за донации: 070 143-434 Телеком

Трансакциски сметка: 300001000025416 Ад Комерцијална Банка, Мики Стојановски

Ви благодариме !!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*