Недостасуваат на ТВ екраните: Легендата од К-15 Блажо со „специјална“ желба за новото Порше (ВИДЕО)

Некогашното популарно македонско хумористично телевизиско шоу кое беше сочинето од легендарните Љупчо „Бубо“ Каров – Цацко, Бранко Огњановски и Васко Тодоров, кое започна во средината на 1990-тите години остави свој белег на македонските ТВ екрани, а ликовите и глумците од шоуто при секој свој нов скеч ги смееа граѓаните до солзи.

Токму поради тоа што ни недостасуваат на ТВ екраните, ние сакаме да ве потсетиме на легендарниот скеч со наслов „Блажо купува Порше“, кој според нас е еден од подобрите на неповторливите К-15

Еве го видеото:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*