Новинарот Златев до Шапуриќ: Пукај бе братучед, баш сакам да видам кој е тој судија кој ќе ми пресуди клевета

Братот Шапуриќ да си ќутеше, до сега ќе му ги заборавеа тие 400.000 денари што ги земала невладината во која е во управен одбор.

Он кутриот, се напна, па копнавме и ревизорски извештаи излегоа! Сега ќе тужел.

Пукај бе братучед, баш сакам да видам кој е тој судија што ќе ми пресуди клевета кога јасно си наведен во ревизорски извештај на организацијата поднесен до институциите, со печат, со потпис, со се.

ФБ СТАТУС НА НОВИНАРОТ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ

Братот Шапуриќ да си ќутеше, до сега ќе му ги заборавеа тие 400.000 денари што ги земала невладината во која е во…

Posted by Ljupcho Zlatev on Friday, August 10, 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*