Плавуша пред породување (виц)

Бремени плавуша, бринета и црвенокоса чекат ред во породилно.

– Сигурна сум дека моето ќе биде машко, затоа што јас бев одозгора – вели бринетата.

– Моето веројатно ќе биде женско, бидејќи јас бев одоздола – вели црвенокосата.

Тогаш плавушата почнува да плаче.

– Зошто плачеш? – ја прашуваат другите две.

– Па, не знам што ќе го имам, бидејќи бев во средината!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*