По информацијата дека Дарко Лазиќ го напуштил овој свет, се огласи неговата кума и го објави следново

Јавноста е запрепастена од ужасните информации кои се појавија во медиумите.

По тешката сообраќајна несреќа која ја доживеа пејачот Дарко Лазиќ во вторникот, се очекува негово закрепнување. Лазиќ повеќе не е животно загрозен, но и понатаму е во вештачка кома за да му закрепне организамот од тешките повреди.

Ова случување веќе пет дена е во центарот на вниманието во сите балкански медиуми, па дел од нив пренесоа ужасни информации дека пејачот им подлегнал на повредите и дека умрел.

Јавноста е запрепастена од ужасните информации кои се појавија во медиумите.

По тешката сообраќајна несреќа која ја доживеа пејачот Дарко Лазиќ во вторникот, се очекува негово закрепнување. Лазиќ повеќе не е животно загрозен, но и понатаму е во вештачка кома за да му закрепне организамот од тешките повреди.

Ова случување веќе пет дена е во центарот на вниманието во сите балкански медиуми, па дел од нив пренесоа ужасни информации дека пејачот им подлегнал на повредите и дека умрел.

Фото

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*