Што му требаше да се шета со Грујо?!

На официјалната ФБ група на порталот Поглед се појави фотографија од Стевче Јакимовски и Никола Груевски над која пишува – “Што му требаше да се шета со Грујо?“

– Еве му отвори проблем. Се прошета со Груевски на плоштад, испи едно кафе и ете го сеа го товарат за злоупотреба на службената должност. Ах бе Стевче, кој те излажа во овие времиња невремиња така јавно да го прикажуваш своето другарство со Никола?

ФОТО

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*