Скриена камера од која ќе пукнете од смеа: Го наместија Ферус Мустафов дека удрил човек со автомобил (Видео)

Скопје 2007 година, Ферус Мустафов има закажано снимање на ТВ Сител со својот оркестар. Во меѓувреме дури траат подготовките, тој мора да оди до другото студио за шминка и стајлинг.

На патот кон студиото, автомобилот во кој тој се вози, удира во човек, при што шоферот на автомобилот бега, а Ферус останува на местото каде што лежи човекот, надвор од автомобилот. Веднаш, изненадно доаѓа полиција, која го испрашува човекот кој го удрил и дали Ферус возел, на што удрениот човек одговора потврдно, по што Ферус нервозно одговара:

Дали разбирате македонски

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*