Скриена Камера снимена на автопат: „Рено“ старо 35 години вози 160 на саат – еве како изгледа тоа (Видео)

Скриена Камера снимена на автопат. Перо е полицајец, а Емилија му помага.

Тие двајцата ја контролираат брзината со која се движат возилата.

Првото возило кое го запреа е Рено, при што Перо го прашува господинот колку возел, а потоа му вели на шоферот од Реното дека возел 168. На ова, господинот кој го вози Реното се обидува да му објасни на полицаецот дека ова „чудо“ од возило не може да крене толкава брзина.

За да не ви објаснуваме како изгледа Реното старо 35 години, кое според лажните полицајци возило 168, погледнете го следново Видео.

Skrivena Kamera Prekoracenje Brzine.

Posted by ZANIMLJIVOSTI on Wednesday, February 10, 2016

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*