Состанок со швалерката (ВИЦ)

Состанок со швалерката (виц)

Сe среќаваат двајца другари:

– Како помина на состанокот со швалерката синоќа?

– Еј не прашувај, многу лошо. Во најинтимниот момент ми потече крв од носот!

– Притисокот ли?

– Не. Нејзиниот сопруг од службено патување…

Швалер

Жената водела љубов со својот швалер, кога неочекувано се вратил мажот. Мажот збеснал и почнал да го брка швалерот, а овој избегал во паркот. Таму гледа фонтана со статуи од голи мажи. Застанал и тој надевајќи се дека сопругот нема да го забележи. После некое време од статуите се слуша глас:
– Соблечи ги чорапите оти сите ќе не фатат.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*