ТОП 10 голови на Дидиер Дрогба

Ви недостасува неговите потези на теренот, начинот на кој што прославуваше и неговата љубов кон фудбалот која ја изразуваше на секој натпревар?

ОВА СЕ ТОП 10 голови на Дидер Дрогба!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*