ТОП нокаути на Мајк Тајсон

Мајк Тајсон објави дека влегува во бизнисот со канабис, но да се потсетиме каков „ѕвер“ беше во рингот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*