Твит на денот: Што ако не улегнемо у НАТО

Ако не улегнемо у Нато, ќе пропаднемо!

Одма ќе не нападнат! Србите ќе ни ја испијат ракијата, Бугарите сите кајчиња у Охрид ќе ги фатат, Албанците ќе го држат СитиМол под опсада, а Грците сите стоматолизи ќе ни ги киднапираат!!!

Абе, катастрофа, крах, енде… 😨

 

Извор: Експрес

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*