(ВИДЕО) Актерот Јовица Михајловски со пародија на рекламата со капачињата на Даб

Актерот Јовица Михајловски сними кратко видео и го постави на својот профил на Фејсбук, во кое прави пародија на рекламата за пиво од една наша голема пиварница.

Михајловски алудира на партискотот членство и нивното однесување. Во секој случај, ќе ве изнасмее.

Видео:

Одлична е рекламата за Златен даб, со Оливер Митковски…Универзална. Поздрав, Оли.

Posted by Jovica Mihajlovski on Saturday, July 14, 2018

Извор: Фејсбук профил на Јовица Михајловски

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*