Виц од Тони Михајловски за цајканска интелигенција (Видео)

Седело си некое дете на улица, на клупу, грицка си семки од јабуке. Доаѓа милицаец, дечко што праиш тука ти, ништо бе чичо, ево грицкам си семке од јабуке.

– А зашто ги грицкаш тие семки од јабуке?

Кажаа ми дека ќе бидеш попаметен ако грицкаш семке од јабуке.

– Жити се, дај бе некоју семку ја да изеду.

Можам да ти дадам ако си ги купиш.

– Па колку пари е вика?

Па 4 семку 200 денара.

Целиот виц погледнете го на видеото кое ќе ве насмее до солзи

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*