Виц за зетот и мајката од невестата

Се враќа мажот доцна навечер од службено патување. Влегува дома, сите легнати, оди право во спалната каде што спие жена му.

Влегува во собата, легнува во постелата, ја завршува набрзина онаа работа, станува и оди во бањата за да се истушира. Кога гледа, таму неговата сопруга се тушира.
Се враќа во спалната и кога глева, во креветот лежи баба му, мајка на неговата сопруга. Оти мори не се кажа дека си ти?!

Ами, зете, нели сме скарани и не правиме муабет…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*