Владата се погрижи лубрикантите да не се купуваат со смс пораки

На интернет страната за јавни набавки се појави барање за набавка на 20 илјади шишиња лубрикант на водена основа како дел од програмата за заштита на населението од ХИВ во Република Македонија 2018 г. Ги поздравуваме тие што ќе добијат лубрикант со државни пари, а за нас останува задоволството Владата со наши пари да нè трти на суво, пишува порталот Трибуна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*