Жена „шофер“ се обидува да паркира цели 6 минути, за да на крај заврши вака… (ВИДЕО)

Интересно видео се појави на социјалната мрежа ФБ на групата Ѕид на сообраќајниот срам. Имено, според луѓето кои што го снимиле видеото од зграда, жена во Ново Лисиче се обидува да паркира повеќе од шест минути, а откако не успеа во својата намера, се откажа и си замина.

 

Видеото погледнете го ОВДЕ 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*