fbpx
10 C
Skopje

Историска фотографија: Голман 10 минути бранел сам – поради густата магла не забележал дека натпреварот е завршен

АКТУЕЛНО

За време на лига турнир во 1937 година, легендарниот голман Сем Бартрам речиси 10 минути бил сам на теренот.

Ова е историска фотографија од 1937 година која носи интересна приказна за легендарниот голман Сем Бартрам и маглата.

За време на лига турнир во 1937 година, легендарниот голман Сем Бартрам речиси 10 минути бил сам на теренот.

Тој не успеал да види дека натпреварот е прекинат поради густата магла

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -